Viikkoryhmät

Viikkoryhmä 

Viikkoryhmät on kaikille uinnista kiinnostuneille ja jo tietyn taitotason omaaville lapsille sekä nuorille tarkoitettu ohjattu harrastusmahdollisuus. Ryhmien perustana on aina ilo ja yhdessä tekeminen. Viikkoryhmät on jaettu kolmeen osaan. Ryhmät sopii hyvin yhteen muiden harrastuksien kanssa.

Tekniikkaryhmä

Tekniikkaryhmä on erinomainen mahdollisuus jatkaa uintiharrastusta esimerkiksi Vesi- ja Tekniikkarallin jälkeen. Ryhmään otetaan mukaan myös uintiharrastuksesta kiinnostuneet riittävän uimataidon omaavat lapset. Ryhmän perustana on aina yleis- vesi- ja lajitautavuus. Harjoitusmäärää lisätään asteittain.Tavoitteena on oppia kaikkien neljän uintimuodon tekniikat sääntöjen edellyttämäkkä tavalla. Ryhmän uimareita kannustetaan osallistumaan omiin kilpailuihin.

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on hyvä mahdollisuus jatkaa uintiharrastusta uinnin ilon vuoksi. Meille jokainen uimari on yhtä tärkeä ja jokainen uimarinpolku oikea. Ryhmässä pidetään hauskaa ja opitaan lisää eri uintimuodoista. Tämä ryhmä sopii erinomaisesti yhteen myös muiden harrastuksien kanssa. 

Kilpauintiryhmä

Kilpauintiryhmä on kilpailemiseen tähtäävää tavoitteellista uintiharjoittelua. Harjoittelu suunnitellaan yksilöidysti ja se toteutetaan uimarin omien tavoitteiden mukaan jaoston resurssien puitteessa. Vaikka uimarit ovat motivoituneita ja harjoittelu tavoitteellisia, ilo ja hauskuus on pidettävä aina läsnä. Harjoitusmääriä lisätään ja kilpailuissa käydään kausisuunnitelman mukaisesti. Kilpauimareiden tavoiteet ovat yleensä Rollo- ja IKM-kilpailuissa.

Jokaisella viikkoryhmäläisellä tulee olla uimaliiton Blue Cart-lisenssi. Lisenssi sisältää vakuutuksen harjoitusten sekä kisojen ajaksi.

https://www.uimaliitto.fi/info/blue-card-lisenssi/

 

Harjoitusajat syksyllä 23.8.2022 alkaen

TI 18.30 - 20.00 (Pasi)

KE 17.30 - 19.00 (Pasi)

 

Lisätietoa saa viikkoryhmien valmentajilta:

Pasi Revo / pasi.revo@pp.inet.fi / 044 507 6496 

Sanna Revo / sannarevo@gmail.com