Omatoiminen harjoittelu

Päivitetty 30.6.2020

Koronavirustilanteen takia tiistaikisoja ei järjestetty touko-kesäkuussa 2020. Tiistaikisat voidaan käynnistää 7.7.2020 alkaen. Lue lisää tiistaikisojen pääsivulta.

Yhteisten kisojen sijaan julkaisimme Facebook-sivullamme joka toinen tiistai 2.-30.6.2020 ohjeita omatoimiseen harjoitteluun ja osallistujat voivat ilmoittaa suorituksensa alla olevalla lomakkeella. Julkaisemme omatoimiharjoitteluun osallistuneiden nimet kuukausittain nettisivuilla. Syksyllä palkitaan "ahkerimmat kävijät" ja omatoimiharjoittelun suoritukset lasketaan silloin mukaan.

Urheilukentällä voi käydä aukiolojen mukaan harjoittelemassa, kun kenttä ei ole varattu. Myös katsomon alla avoinna olevassa varastossa olevia välineitä saa käyttää ja välineet pitää palauttaa käytön jälkeen paikoilleen. Tarkista Someron Liikunnan sivuilta urheilukentän aukioloajat ja kentän varaukset. Noudata harjoittelussa valtioneuvoston liikkumis- ja kokoontumisrajoituksia sekä THL:n ohjeistuksia.

  • Vain terveenä saa harjoitella.
  • Muista hyvä käsihygienia eli pese kädet saippualla ennen harjoittelua ja sen jälkeen, varsinkin jos käytät urheilukentän välineitä.
  • Vältä lähikontakteja ja pidä turvavälit.

Vapaaehtoinen kannatusmaksu

Vapaaehtoisen kannatusmaksun 10 eur voi halutessaan maksaa Someron Esan yleisurheilujaoston tilille:
Säästöpankkiin FI85 4327 1040 0026 24 tai Osuuspankkiin FI92 5434 0840 5027 72
Viestikenttään: Kannatusmaksu, nimi/nimet

 

Ilmoita omatoimisen harjoittelun suorituksesi tällä lomakkeella

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.