Liity jäseneksi

Liittyminen / Rekisteröityminen kotisivuille: 

Lliittymällä jäseneksi voit osallistua seuramme toimintaan eri jaostojen alla. Täyttämällä yhteystiedot tähän lomakkeeseen saat laskun jäsenmaksusta sähköpostiin parin päivän sisällä. Kysy toiminnastamme lisää jaostojen puheenjohtajilta.

Jäsenmaksu 10 € vuosi.

 

Jäsenedut:

 

Sporttikone/Someron Urheilu ja vapaa-aika Oy tukee SEURAA maksamalla kaikista jäsenten tekemistä ostoista bonusta seuralle, ilmoita jäsenyytesi oston yhteydessä.

 

 

Uudet jäsenet: Voit liittyä Someron Esan jäseneksi täyttämällä allaolevan lomakkeen. Täyttämällä myös sähköpostiosoitteesi ja salasanan pääset niiden avulla kirjautumaan jäsensivulle ja ylläpitämään tietojasi. Jäsenmaksu toimitetaan antamaasi sähköpostiin muutaman päivän kuluttua lomakkeen täyttämisestä.

Vanhat jäsenet: Täyttämällä oheiseen lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja salasanan, pääset jatkossa  kirjautumaan jäsensivuille ja ylläpitämään tietojasi.

Sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena jäsensivuille kirjautumiseen. Mikäli jäsenellä ei ole sähköpostiosoitetta, voi kentän jättää tyhjäksi. Tällöin voit  täyttää huoltajan sähköpostiosoitteen. Tällöin on huomiotava että jäsensivuille ei pääse kirjautumaan mutta tiedotteet ja muu jäsenviestintä tulevat huoltajan sähköpostiin jos sellainen on täydennetty.

Sähköpostiosoitetta ja huoltajan sähköpostia käytetään mm sisäisessä tiedottamisessa.


 

 

Jäsentietolomake: