Liity jäseneksi

Liittyminen / Rekisteröityminen kotisivuille: 

Lliittymällä jäseneksi voit osallistua seuramme toimintaan eri jaostojen alla. Kysy lisää jaostojen puheenjohtajilta.

Jäsenmaksu 10 € vuosi.

 

Jäsenedut:

Someron Esan jäsenenä saat Fit Someron kuntosalin käytön 24/7 jäsenhintaan 37,90€/4vko (ei jäsen 47,90€/4vko) kuntosali+ryhmäliikunta 47,90€/4vko (ei jäsen 57,90€/4 vko). Voimassa kesäkuu 2019 alkaen.

Oi, jospa kerran-produktio Esakalliolla kesällä 2019. Seuran jäsenille kahvi ja pulla veloituksetta

Sporttikone/Someron Urheilu ja vapaa-aika Oy tukee SEURAA maksamalla kaikista jäsenten tekemistä ostoista bonusta seuralle, ilmoita jäsenyytesi oston yhteydessä.

 

 

Uudet jäsenet: Voit liittyä Someron Esan jäseneksi täyttämällä allaolevan lomakkeen. Täyttämällä myös sähköpostiosoitteesi ja salasanan pääset niiden avulla kirjautumaan jäsensivulle ja ylläpitämään tietojasi.

Vanhat jäsenet: Täyttämällä oheiseen lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja salasanan, pääset jatkossa  kirjautumaan jäsensivuille ja ylläpitämään tietojasi.

Sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena jäsensivuille kirjautumiseen. Mikäli jäsenellä ei ole sähköpostiosoitetta, voi kentän jättää tyhjäksi. Tällöin voit  täyttää huoltajan sähköpostiosoitteen. Tällöin on huomiotava että jäsensivuille ei pääse kirjautumaan mutta tiedotteet ja muu jäsenviestintä tulevat huoltajan sähköpostiin jos sellainen on täydennetty.

Sähköpostiosoitetta ja huoltajan sähköpostia käytetään mm sisäisessä tiedottamisessa.


 

 

Jäsentietolomake: