Liity jäseneksi

Liittyminen seuran jäseneksi tapahtuu tämän linkin kautta

https://seurat.suomisport.fi/invite/cff39a7c-d831-4f97-b1a2-7be5b4c71ce5

 

Olemme seurassamme siirtyneet uuteen aikakauteen ja ottaneet käyttöömme SuomiSportin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa.  Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Toimenpiteet – rekisteröidy jäseneksi, jäsenmaksut tulevat maksettavaksi SuomiSportissa

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on liityttävä itse seuran jäseneksi Suomisportissa. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsenmaksut maksetaan Suomisportin kautta. Enää emme lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla Suomisportissa.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa. Jäsenmaksut tulevat maksettavaksi seuramme vuosikokouksen jälkeen keväällä. Vuoden 2024 jäsenmaksu on 10€/hlö.

Jäsenyydet, maksut, kuitit löytyvät aina jokaisen omalta Sporttitililtä

Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät, kalenterit ovat näppärästi saatavilla.