Someron Esan kesä 2024

Yhdellä maksulla koko kesäksi yleisurheilemaan, suunnistamaan ja frisbeegolfaamaan!

 

Kesäkauden 2024 ajan lapset ja nuoret (alle 18v) saavat osallistua kaikkiin Someron Esan järjestämiin yleisurheilun, suunnistuksen ja frisbeegolfin treeneihin ja viikkokilpailuihin yhdellä kausimaksulla.

Hinta on 40€ /lapsi ja sisaralennuksella 25€ /lapsi. Yhden lapsen kausimaksu on aina normaalihintainen ja saman perheen muut lapset saavat kausimaksun alennettuun hintaan. Tapahtumien lisäksi hintaan kuuluu Someron Esan paita. Haluttu paidan koko täytyy mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Viikottaiset tapahtumat

  • ti: yleisurheilutreenit klo 17.30-18.15 (yli 6v)

  • ti: yleisurheilun tiistaikisat klo 18 →

  • to: yleisurheilutreenit klo 10.30-12.00 (yli 8v)

  • to: frisbeegolfkisat klo 18 → (n. joka toinen viikko)

  • to: suunnistustreenit klo 17.30-18.30 (yli 7v) 

  • to: Torstairastit klo 17-19

  • la: frisbeegolfkisat klo 11 → (n. joka toinen viikko)

 

Tiistaikisoihin, Torstairasteille ja frisbeegolfkisoihin on edelleen mahdollisuus osallistua myös kertamaksulla. Treeneihin osallistumiseen edellytetään, että kausimaksu on maksettu.

Ajankohtaisesti tapahtumista ja niiden sisällöstä tiedotetaan seuran nettisivuilla (suunnistuksen nuorisokalenteri, yleisurheilun tapahtumakalenteri) sekä jaostojen sosiaalisen median tileillä (yleisurheilu, suunnistus, frisbeegolf). 

 

Lisäksi pidämme yllä WhatsApp-ryhmää kaikille huoltajille, jotka ovat maksaneet lapselleen kausimaksun. Jos et halua tulla lisätyksi ryhmään, mainitsethan sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Yksittäisiin tapahtumiin kesän aikana pidetään WhatsApp-ryhmässä tarvittaessa nimenhuutoa osallistujista, mutta lapsi, jolle kausimaksu on maksettu, saa tulla paikalle myös erikseen ilmoittautumatta.

 

Ilmoita lapsi mukaan kesän toimintaan Suomisport-palvelussa! Kausimaksu edellyttää Someron Esan jäsenyyttä (jäsenmaksu 10 €).

 

Tervetuloa urheilemaan hyvässä seurassa!