Yleisurheilulisenssit vuodelle 2019

21.11.2018

Lisenssi ja vakuutus

Someron Esa maksaa vuoden 2019 yleisurheilulisenssit seuran 8-vuotiaille ja vanhemmille urheilijoille. Tiistaikisoja varten ei tarvita lisenssiä, mutta virallisiin kilpailuihin (esim. seura-cup, juhannuskisat, seiväskarnevaalit) ei voi osallistua ilman lisenssiä.

8-13 -vuotiaiden lisenssiin kuuluu Sporttiturva-vakuutus, joten sitä ei tarvitse erikseen ostaa. 14-vuotiaiden ja vanhempien lisenssiin ei kuulu vakuutusta eikä seura osta sitä erikseen vaan urheilijoiden/huoltajien pitää hankkia vakuutus itse. Sporttiturva-vakuutuksen voi ostaa SUL-OmaPalvelun kautta sen jälkeen, kun seura on ostanut lisenssin ja siitä on tullut sähköpostitse vahvistus. Vakuutusten tiedot löydät Suomen Urheiluliiton nettisivuilta.

Suostumus ja tiedot

Lisenssin ostamiseksi seura tarvitsee jokaisen urheilijan (alle 18-vuotiaan tapauksessa huoltajan) suostumuksen lisenssin ostamiseksi ja tietojen tallentamiseksi yleisurheilurekisteriin sekä yhteystiedot. Jos annat Someron Esalle suostumuksen lisenssin ostamiseen, ilmoita sähköpostitse Kalle Pompulle kpomppu@seutuposti.fi seuraavat tiedot:

  • Urheilijan sukunimi ja etunimi
  • Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv)
  • Lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • Sähköpostiosoite
  • Huoltajan etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite, jos urheilija on alle 18-vuotias.

Kesän 2019 tiistaikisojen ilmoittautumislomakkeella kysytään suostumus lisenssin ostamiseen, joten se riittää myös.

Tiedot tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, koska lisenssi pitää olla voimassa ennen kuin urheilija voi osallistua kilpailuihin. Ilmoita tiedot viimeistään su 9.12.2018, jotta lisenssi on voimassa heti vuoden 2019 alussa.

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste on luettavissa täältä.