Tiistaikisat

Koronavirustilanteen takia kesän 2020 tiistaikisojen alkamisesta ei ole vielä tietoa. 

 

Kesällä 2019 tiistaikisoja järjestetään Someron urheilukentällä 7.5.-27.8.2019 tiistaisin klo 18.30 alkaen muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lisäksi huhti- ja syyskuussa järjestetään maasto/tiejuoksuja, joiden paikka ja aika ilmoitetaan Somero-lehdessä, näillä verkkosivuilla ja Facebookissa.

Sarjat ja lajit

T/P 3- ja 5-vuotiaiden sarjat alkavat klo 18.30. T/P 6-vuotiaiden ja sitä vanhempien alkulämmittely alkaa klo 18.30 ja sarjat alkavat klo 19.00. Joka tiistai kisataan yksi juoksumatka ja yksi kenttälaji. Poikkeuksena 3-vuotiaiden sarjat, joissa on 1 laji kerrallaan. 

Kesän 2019 lajit löydät täältä. Lajit sarjoittain ilmoitetaan myös Somero-lehdessä kisaa edeltävällä viikolla.

Ilmoittautuminen ja maksut

Kausimaksun maksavat ilmoittautuvat tiistaikisoihin etukäteen nettisivujen lomakkeella, mielellään viimeistään viikkoa ennen kisojen alkua. Kertamaksulla ilmoittautuminen ja maksu tulee tehdä joka kerta erikseen urheilukentän toimistossa puoli tuntia ennen kisojen alkua. 

Kausimaksu (vain Someron Esan jäsenille) 30 eur /1 urheilija, 55 eur /2 urheilijaa, 75 eur /3 urheilijaa, 90 eur /4 urheilijaa (samasta perheestä). Kausimaksu sisältää osallistumisen kisoihin (13-15 krt), kisapaidan ja pistekisapalkinnot sekä lisenssin, joka tarvitaan esim. seuraotteluissa.

Kausimaksu tulee maksaa 31.5.2019 mennessä Someron Esan yleisurheilujaoston tilille:
Säästöpankkiin FI85 4327 1040 0026 24 tai Osuuspankkiin FI92 5434 0840 5027 72
Viestikenttään: Kausimaksu 2019, urheilijan nimi /urheilijoiden nimet (jos useampi samasta perheestä)

Jäsenmaksu laskutetaan erikseen oman aikataulun mukaan. Jos tiistaikisojen urheilija ei ole vielä Someron Esan jäsen, täytä liittymislomake täällä. Jäsenmaksu on 10 eur/hlö/vuosi.

Muille kuin jäsenille kertamaksu 5 eur, maksu käteisellä (mieluiten tasarahalla) toimistoon ennen kisan alkua (ei kisapaitaa). 3-vuotiaiden sarjassa kertamaksu on 3 eur.

Vanhempien/taustajoukkojen tehtävät

Lasten vanhemmat tai muut taustajoukot toimivat tiistaikisojen toimitsijoina, esim. kirjuri, mittaus, ajanotto, pallojen/ keihäiden/ kuulien/ kiekkojen ym. palautus, rimannostot jne. Ilmoittaudu toimitsijaksi ennen kisojen alkua toimistossa tai suorituspaikalla. Toimitsijan tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta. Tarvittaessa perehdytyksen toimitsijan tehtäviin saa toimistosta.

Toimitsijakurssi järjestetään Someron urheilukentällä pe 7.6.2019 klo 18. Kurssilla käydään läpi toimitsijan tehtävät ja lajien säännöt. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

Lasten yleisurheilusäännöt

Tutustu lasten yleisurheilusääntöihin, jotka on koottu oppaaksi Yleisurheiluliiton sivuille.

Tulokset

Kesän 2019 tiistaikisojen tulokset löydät täältä (linkki tulee myöhemmin).

Pistekilpailu ja palkinnot

Kaikki tiistaikisoihin osallistuneet urheilijat palkitaan kerättyjen sijoituspisteiden mukaan. Pisteet lasketaan siten, että osallistumisesta saa yhden pisteen/laji ja jokaisesta voitetusta kilpakumppanista saa yhden pisteen/laji.

Touko-kesäkuun pistekisan palkinnot jaetaan heinäkuun alussa, heinäkuun pistekisan palkinnot jaetaan elokuun alussa ja elokuun pistekisan palkinnot jaetaan elokuun viimeisissä tiistaikisoissa, jolloin pistelaskusta jää viimeinen kerta pois.

Kauden päätöstilaisuudessa palkitaan kauden ahkerimmat kävijät, maastojuoksujen palkinnot ja pm-kisoissa menestyneet.

Harjoitusmahdollisuudet

Vanhemmat saavat harjoitella lasten kanssa urheilukentällä ja käyttää välineitä vapaasti urheilukentän aukioloaikoina, kun kenttä ei ole varattuna. Tiistaikisojen jälkeen saa myös jäädä harjoittelemaan. Välineet tulee palauttaa aina paikoilleen. Urheilukenttä on avoinna touko-syyskuussa ma-pe klo 12-21. Varauskalenteri löytyy Someron Liikunnan verkkosivuilta.

Seura tarjoaa koulutusta vapaaehtoisille harjoitusryhmien vetäjille. Ota rohkeasti yhteyttä alla mainittuihin yhteyshenkilöihin!

Kesän 2019 kilpailuja

Seuraottelut Salossa 17.6. ja Loimaalla 6.8. klo 18 alkaen. Sarjat 9-vuotiaista alkaen. Seura maksaa lisenssin. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Tommi Virkki puh. 040 594 9380.

Säästöpankki-kisat 18.6. ja Hippo-kisat 30.7. Someron urheilukentällä klo 18 alkaen (ilmoittautuminen klo 17 alkaen). Sarjat 3-vuotiaista alkaen, ei osallistumismaksua.

Someron kaupunginmestaruuskisat 16.8. klo 18 alkaen. Sarjat 9-vuotiaista alkaen, myös aikuiset. Ei osallistumismaksua.

Seiväskarnevaalit 27.-30.6.

Kansalliset juhannuskisat Someron urheilukentällä 22.6. Sarjat 9-vuotiaista alkaen.

Lisätietoa esim. pm-sisulisäkilpailuista ja ilmoittautumisesta löytyy yleisurheilujaoston uutisissa sekä Facebook-sivulla sekä Kilpailukalenteri.fi -palvelussa.

Kioski

Yleisurheilujaosto pitää myös kentän kioskia kisojen ajan, saatavat varat tulevat yleisurheilun hyväksi. Kioskia pidetään talkoovoimin ja vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Jaana Kyyrälle tai kioskiin.

Lisätietoja

Kalle Pomppu, yu- jaoston puh.joht, puh. 0500-840 071.

Tommi Virkki, nuorisovastaava, puh. 040-594 9380.