Lisenssiurheilijat

 

Seuraotteluihin, piirinmestaruuskisoihin ym virallisiin kilpailuihin voi osallistua 8v alkaen (sarjat 9v alkaen). Kisoissa lapset pääsevät kokemaan urheilujuhlan tunnelmaa ja toivommekin, että kaikki pääsevät osallistumaan ainakin seuraotteluihin, joissa alueen seurat kisaavat keskenään pisteistä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää kilpailuluvan eli lisenssin ostamista. 

Lue ohjeet lisenssin ostamiseksi.

 

Seuraottelut

Seuracup järjestetään 26.6.2023. Paimiossa ja 8.8.2023 Kaarinassa. Mikäli seura saa tarpeeksi pisteitä, pääsemme osallistumaan vielä merkki-mitali cupiin myöhemmin tänä vuonna.

 

Paimio 26.6.2023

Katso täältä lajit ja aikataulu 10v ja vanhemmat 

Katso täältä lajit ja aikataulu 9v 

 

Kaarina 8.8.2023

Katso täältä lajit ja aikataulu 10v ja vanhemmat

Katso täältä lajit ja aikataulu 9v

 

Someron Esa järjestää seuraotteluihin bussikuljetuksen. Jos paikkoja riittää, mukaan mahtuu myös urheilijan taustajoukot.

Seuraotteluun pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Ilmoita halukkuudestasi tiistaikisoissa järjestäjille tai sähköpostilla someronesa.yleisurheilu@gmail.com. Virallinen ilmoittautuminen seuraotteluun tehdään joukkueena seuran puolesta, eli sinun ei tarvitse itse ilmoittauttaa yksittäistä kilpailijaa kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta.

 

Seurayhteistyö

Avaa tästä lajikoulukalenteri

Kaikki seuran urheilijat ovat tervetulleita lajikouluihin. Kysy lisää lajikoulusta tiistaikisoissa tai sähköpostilla someronesa.yleisurheilu@gmail.com

 

Someron Esan yleisurheilunuorten huoltajat

Huoltajille on oma whatsapp -ryhmä. Ryhmässä tiedotetaan ajankohtaisista asioista kuten kilpailuista ja harjoituksista. Siellä voi myös keskustella vapaasti aiheesta. Lisäämme kaikki halukkaat ryhmään.

 

 

Lisätietoa kilpailuista löytyy yleisurheilujaoston etusivultaFacebook-sivulta sekä Kilpailukalenteri.fi -palvelussa.