Lisenssiurheilijat

 

Seuraotteluihin, piirinmestaruuskisoihin ym. virallisiin kilpailuihin sarjat on 9-vuotiaista alkaen, mutta nuoremmatkin voivat osallistua. Kisoissa lapset pääsevät kokemaan urheilujuhlan tunnelmaa ja toivommekin, että kaikki pääsevät osallistumaan ainakin seuraotteluihin, joissa alueen seurat kisaavat keskenään pisteistä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää kilpailuluvan eli lisenssin ostamista. 

Lue ohjeet lisenssin ostamiseksi.

 

Seuraottelut

Seuracup järjestetään 24.6.2024 Paimiossa ja 13.8.2024 Kaarinassa. Mikäli seura saa tarpeeksi pisteitä, pääsemme osallistumaan vielä merkki-mitali cupiin myöhemmin tänä vuonna.

 

Paimio 24.6.2024

Katso täältä lajit ja aikataulu 10v ja vanhemmat 

Katso täältä lajit ja aikataulu 9v 

 

Kaarina 13.8.2024

Katso täältä lajit ja aikataulu 10v ja vanhemmat

Katso täältä lajit ja aikataulu 9v

 

Someron Esa järjestää seuraotteluihin bussikuljetuksen. Jos paikkoja riittää, mukaan mahtuu myös urheilijan taustajoukot.

Seuraotteluun pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Ilmoita halukkuudestasi tiistaikisoissa järjestäjille tai Kaisa Vasama-Kakko p. 0442827874. Virallinen ilmoittautuminen seuraotteluun tehdään joukkueena seuran puolesta, eli sinun ei tarvitse itse ilmoittauttaa yksittäistä kilpailijaa kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta.

 

Seurayhteistyö

Avaa tästä lajikoulukalenteri

Kaikki seuran urheilijat ovat tervetulleita lajikouluihin. Kysy lisää lajikoulusta tiistaikisoissa tai Kaisa Vasama-Kakko p. 0442827874

Someron Esan yleisurheilunuorten huoltajat

Huoltajille on oma whatsapp -ryhmä. Ryhmässä tiedotetaan ajankohtaisista asioista kuten kilpailuista ja harjoituksista. Siellä voi myös keskustella vapaasti aiheesta. Lisäämme kaikki halukkaat ryhmään.

 

 

Lisätietoa kilpailuista löytyy yleisurheilujaoston etusivultaFacebook-sivulta sekä Kilpailukalenteri.fi -palvelussa.

 

 

Päivitetty 21.4.2024