Aikuisten suunnistuskurssi

18.3.2018

Someron ESA järjestää yli 15-vuotiaille kuuden käyntikerran suunnistuksen peruskurssin. Tavoitteena on suunnistuksen alkeiden oppiminen, tutustuminen lajiin, viihtyminen ja suunnistuskipinän saaminen. Kurssin jälkeen osallistuja pystyy jatkamaan harrastusta ja kehittämään taitojaan itsenäisesti tai kaveriporukassa kuntorasteilla. 
Ensimmäinen tapaaminen järjestetään Esakalliolla ja muut tapaamiset ovat Torstairasti tapahtumien yhteydessä. Harjoitusaika kaikilla kerroilla on n. 17.15-18.15. Tämän jälkeen ehtii halutessaan vielä ottamaan osaa Torstairasteille. 

 

Harjoituskertojen aikataulu:

5.4. Esakallio, Salontie 40 Kartan värit
12.4. Ämyri Kartan suuntaaminen
19.4. Hovimäki Reitin valinta
26.4. Palma Reitin valinta
3.5. Lamminjärvi Kompassin käyttö
10.5. Rainummi Suorituksen analysointi


 
Kurssin hinta on 20 € ja se sisältää kurssimateriaalin. Someron Esan jäsenet saavat 5 € alennuksen. Maksu suoritetaan ensimmäisen osallistumiskerran yhteydessä käteisellä. Ilmoittautuminen suoritetaan 3.4. tästä avautuvasta linkistä tai ”hätätapauksessa” tekstiviestillä 040-7651008. 
Kaikilla käyntikerroilla ollaan ulkoilmassa. Katso lisätietoja www.someronesa.fi/suunnistus/ ja Käy Facebookissa tykkäämässä Someron ESA suunnistuksen sivuista. 
Tervetuloa oppiaan metsässä pärjäämisen taito!