Nuorisotoiminta

Suunnistuskoulu, Hipporastit ja Torstairastit lapsille kaudelle 2022

 

Hippo suunnistuskoulu

Hippo suunnistuskoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden suunnistuksen oppimiseen,ja liikunnan harrastamiseen jokaisen omien kykyjen mukaisesti. Suunnistuskoulun tavoitteena on saada suunnistuksesta ja liikunnasta lapselle hyvä luonnonläheinen harrastus. Suunnnistuskoulu kokoontuu Someron eri kolkissa maanantaisin klo 18-n.19. Harjoitukset alkavat alkuverryttelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan jotakin suunnistuksen taitoa.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu esikoululaisille ja sitä vanhemmille täyttäville. Koulussa on kaksi ryhmää eri ikäryhmille: Hippo Versot 9-vuotiaille ja nuoremmille sekä Hippokraatit 10-vuotiaille ja vanhemmille. Varsinkin pienempien osallistujien huoltajat toivotamme tervetulleiksi mukaan harjoituksiin liikkumaan porukalla ja tukemaan lapsia. Suunnistuskoulu on Esan jäsenille 10 euroa ja muille 20 euroa. Maksu suoritetaan osallistujan 2. käyntikerralla käteisellä tasarahalla. Jokaisella käyntikerralla tarvitaan säänmukainen ulkovarustus (aina pitkät housut). Ilmoittautuminen suunnistuskouluun avautuu tästä linkistä.

Suunnistuskoulun aikataulu:

AikaPaikka (avaa karttalinkki)
2.5.Pururata Hyppäkiventie
9.5.Esakallio Salontie 40
16.5.Lamminniemi Havuharju Lavantie
23.5.

Metsä-Koivulan -polku Levolantie 

30.5Savipuisto Hämeen Härkätie 199
6.6Ämyri Salkolantie 80

 

Torstairastit lapsille

Kannustamme lapsia kehittämään taitojaan Torstairasteilla myös niilläkin kerroilla, joilla ei ole tarjolla apusiimarataa. Varsinkin 2 km rata on vaikeusasteeltaan sopiva aloitteleville suunnistajalle. Tarvittaessa mukaan on varmistukseksi hyvä ottaa älypuhelin, johon on ladattu jokin karttasovellus (esim. ”maastokartat”, joka paikantaa sijaintisi).