Nuorisotoiminta

Suunnistuskoulu ja Torstairastit lapsille kaudelle 2023

 

Hippo suunnistuskoulu

Hippo suunnistuskoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden suunnistuksen oppimiseen,ja liikunnan harrastamiseen jokaisen omien kykyjen mukaisesti. Suunnistuskoulun tavoitteena on saada suunnistuksesta ja liikunnasta lapselle hyvä luonnonläheinen harrastus. Suunnnistuskoulu kokoontuu Someron eri kolkissa klo 18-n.19. Viisi ensimmäistä harjoitusta on maanantaisin ja loput ovat torstaisin. Harjoitukset alkavat alkuverryttelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan jotakin suunnistuksen taitoa.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu esikoululaisille ja sitä vanhemmille täyttäville. Varsinkin pienempien osallistujien huoltajat toivotamme tervetulleiksi mukaan harjoituksiin liikkumaan porukalla ja tukemaan lapsia. Suunnistuskoulu on Esan jäsenille 10 euroa ja muille 20 euroa. Maksu suoritetaan osallistujan 2. käyntikerralla käteisellä tasarahalla tai Mobilepaylla. Jokaisella käyntikerralla tarvitaan säänmukainen ulkovarustus (aina pitkät housut). Ilmoittautuminen suunnistuskouluun avautuu tästä linkistä

Suunnistuskoulun aikataulu:

AikaPaikka (avaa karttalinkki)
8.5.Kiirunkoulu
15.5.Savipuisto Hämeen Härkätie 199
22.5.Metsä-Koivulan -polku Levolantie 
29.5.

Ämyri Salkolantie 80

5.6Käpynummi
15.6

Häntälä

29.6Siikjärvi
13.7Nummijärvi

 

 

 

Torstairastit lapsille

Kannustamme lapsia kehittämään taitojaan Torstairasteilla myös niilläkin kerroilla, joilla ei ole tarjolla apusiimarataa. Varsinkin 2 km rata on vaikeusasteeltaan sopiva aloitteleville suunnistajalle. Tarvittaessa mukaan on varmistukseksi hyvä ottaa älypuhelin, johon on ladattu jokin karttasovellus (esim. ”maastokartat”, joka paikantaa sijaintisi).