Nuorisotoiminta

Suunnistuskoulu, Hipporastit ja Torstairastit lapsille kaudelle 2021

 

Hipporastit

Hipporastit on pienemmille lapsille sopivia suunnistusratoja, joita järjestetään Torstairastien yhteydessä. Hipporastit ovat maksuttomia. Hipporastien aikataulut ja paikat löydät Torstairastikalenterista

Tervetuloa Hipporasteille!

Hippo suunnistuskoulu

Hippo suunnistuskoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden suunnistuksen oppimiseen,ja liikunnan harrastamiseen jokaisen omien kykyjen mukaisesti. Suunnistuskoulun tavoitteena on saada suunnistuksesta ja liikunnasta lapselle hyvä luonnonläheinen harrastus. Suunnnistuskoulu kokoontuu Someron eri kolkissa Torstaisin klo 17.45- n.18.30. Harjoitukset alkavat alkuverryttelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan jotakin suunnistuksen taitoa.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu esikoululaisille ja sitä vanhemmille täyttäville. Koulussa on kaksi ryhmää eri ikäryhmille: Hippo Versot 9-vuotiaille ja nuoremmille sekä Hippokraatit 10-vuotiaille ja vanhemmille. Varsinkin pienempien osallistujien huoltajat toivotamme tervetulleiksi mukaan harjoituksiin liikkumaan porukalla ja tukemaan lapsia. Suunnistuskoulu on Esan jäsenille 10 euroa ja muille 20 euroa. Maksu suoritetaan osallistujan 2. käyntikerralla käteisellä tasarahalla. Jokaisella käyntikerralla tarvitaan säänmukainen ulkovarustus (aina pitkät housut). Ilmoittautuminen suunnistuskouluun avautuu tästä linkistä.

Suunnistuskoulun aikataulu:

AikaPaikka (avaa karttalinkki)
6.5.Paikka
13.5.Levolantie 
20.5.Hovimäki
27.5.Savipuisto Hämeen härkätie 189
3.6Isompien ryhmä   Pienempien ryhmä
10.6Myllykulmantie 323

 

Torstairastit lapsille

Kannustamme lapsia kehittämään taitojaan Torstairasteilla myös niilläkin kerroilla, joilla ei ole tarjolla apusiimarataa. Varsinkin 2 km rata on vaikeusasteeltaan sopiva aloitteleville suunnistajalle. Tarvittaessa mukaan on varmistukseksi hyvä ottaa älypuhelin, johon on ladattu jokin karttasovellus (esim. ”maastokartat”, joka paikantaa sijaintisi).