UINTI

Someron mestaruusuinnit LA 20.4.2024

Tervetuloa uimaan. Mukana myös avoimet sarjat matalan kynnyksen kilpailukokemukseen.

 

Uintiryhmiin ilmoittautuminen 2024

Ilmoittautuminen kevään uinteihin on päättynyt. Voit kysellä vapaita paikkoja vielä sähköpostitse someronesauinti@gmail.com

 

Someron uimahalli Loiske (2012) mahdollistaa huippuolosuhteet uinnin harrastamiselle.

Harrastamaan uintia

Meillä uintiharrastus on mahdollista lapsesta aikuisikään – omien mahdollisuuksien sekä tavoitteiden mukaan. Uinti soveltuu hyvin yhteen myös muiden harrastuksien kanssa.

Vesitaiturit 3-7 vuotiaille uimaan opetteleville, kolme eri tasoista ryhmää. (10 kertaa)

EasySwim 3-6 vuotiaille tarkoitettu hollantilainen uimaopetusmetodi, jossa hypätään heti isoon altaaseen kelluntaliivin kanssa.

Vesiralli on 6-12-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi, josta löytyy neljä eri tasoa. (12 kertaa) Pääsyvaatimuksena 25m yhtajaksoinen uimataito isossa altaassa. Jatkona vielä tekniikkaralli, joka valmistaa uintivalmennukseen siistymiseen.

Junior lifesaver-club (hengenpelastuskerho) uimataitoisille lapsille (100 metrin uimataito) lisätietoja SUH: Junior lifesaver-club

Harraste- ja kilpauinti on kaikille uinnista kiinnostuneille ja jo tietyn uimataitotason omaaville lapsille sekä nuorille tarkoitettu ohjattu harrastusmahdollisuus ja valmennus 1-3 kertaa viikossa.

 

SuomiSport

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme SuomiSportin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Uusi jäsen? Rekisteröidy jäsenrekisteriin tästä

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa. Jäsenmaksut tulevat maksettavaksi seuramme vuosikokouksen jälkeen toukokuussa (10 €/vuosi). SuomiSportissa ilmoittaudutaan myös uintiryhmiin.

Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät, kalenterit ovat näppärästi saatavilla.

 

Someron Esa lyhyesti

  • Someron Esan perustamiskokous 4.9.1917
  • Someron uimahallin valmistuttua uinti mukaan seuran ohjelmaan, 1972
  • Uimaliiton ja Nuori-Suomi Ry:n sinettiseuraksi 1994 (Tähtiseura) https://www.uimaliitto.fi/info/tahtiseurat/seurat/
  • Uusi uimahalli Loiske (2012) loi huippuolosuhteet uinnin harrastamiselle

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Tähtiseura