Vesiralli

Ilmoittaudu tästäVesirallin ensimmäinen kokoontuminen on sunnuntaina 13.1.2019. ja viimeinen 7.4.2019 Harjoituksia on 12 kertaa. Hiihtolomalla 17.2. ei ole ryhmiä.
Aloitus kello 17.30 nimenhuudolla allasalueella (ei altaaseen ilman lupaa). HUOMIOIKAA AIKA!

 

Rannekkeiden lataus 7.1. alkaen Loiskeen kassalla

 

 

Mitä Vesiralli on?

Vesiralli on 7-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Se on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Vesiralleja järjestävät Suomen Uimaliiton kouluttamat ohjaajat.
Kursseilla käydään hauskasti ja haastavasti läpi kaikkien uintiurheilumuotojen perusteita. Vesipallo, taitouinti, uimahypyt sekä uintitekniikat tulevat lapselle tutuksi kurssin aikana. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti, lapsen omaan kehitykseen sopivalla tavalla.
Vesirallissa annetaan rohkeille uimarinaluille mahdollisuus kokeilla jännittäviä asioita kuitenkaan unohtamatta ujompia ja arempia lapsia. Vesiralli lähtee liikkeelle lapsen liikunnallisesta kehityksestä ja herkkyyskausista. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista.

Kenelle Vesiralli on?

Vesiralliin ovat tervetulleita kaikki 7-10-vuotiaat lapset, jotka osaavat uida syvässä altaassa 25 metriä. Yksi monipuolisten harjoitteiden tavoite on kehittää lapsen vesitaitavuutta, uintivarmuutta ja selviytymistä erilaisista tilanteista vedessä. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen ja liikuttaminen takaavat erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen.

Sammakko, Kala, Norppa, Delfiini ja Tekniikka

Kursseja tarjotaan uimaseuran toimintalinjan mukaan. Sammakko ja Kala-kursseilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja.
Norppa ja Delfiini-kursseilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia suorituksia kuitenkaan unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta.

Tekniikarallissa opitaan jo uintitekniikoita.

 

Ohjaajina toimivat koulutetut vesiralliohjaajat.