Harraste- ja kilpauinti

Harraste- ja kilpauinti (ent. Viikkoryhmä)

Uinti on erinomainen harrastus, joka sopii hyvin yhteen myös muiden lajien kanssa. Someron Esa tarjoaa kaikille uinnista kiinnostuneille ja jo tietyn taitotason omaaville lapsille sekä nuorille ohjattua uintiharjoittelua. Uinti on yleishyödyllinen taitolaji. Mitä enemmän vietät aikaa vedessä, sitä paremmaksi uimariksi voit tulla.

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on hyvä mahdollisuus jatkaa uintiharrastusta uinnin ilon vuoksi. Ryhmässä pidetään hauskaa ja opitaan lisää eri uintimuodoista. Harjoittelun perustana on aina vesi- ja lajitaitavuus. Tavoitteena on oppia kaikkien neljän uintimuodon tekniikat sääntöjen edellyttämällä tavalla. Ryhmän uimareita kannustetaan osallistumaan omiin kilpailuihin.

Kilpauintiryhmä

Kilpauintiryhmä on kilpailemiseen tähtäävää tavoitteellista uintiharjoittelua. Harjoittelu suunnitellaan yksilöidysti ja se toteutetaan uimarin omien tavoitteiden mukaan. Vaikka harjoittelu tavoitteellisia, ilo ja hauskuus pidetään aina läsnä. Harjoitusmääriä lisätään asteittan ja kilpailuissa käydään kausisuunnitelman mukaisesti. Kilpauimareiden tavoitteet ovat yleensä Rolloissa, Aluekisoissa sekä IKM-kilpailuissa.

 

Jokaisella viikkoryhmäläisellä tulee olla uimaliiton Blue Cart-lisenssi. Lisenssi sisältää vakuutuksen harjoitusten sekä kisojen ajaksi.

 

Harjoitusajat keväällä 14.1.2024 - 2.6.2024

 

Keskiviikko: klo 17:30-19:00 (ryhmä 1)

Lauantai: klo 10:00-12:00 (ryhmä 1 ja 2)

Sunnuntai: klo 15:30-18:15 (ryhmä 1 ja 2)

Tarkennuksia ja tiedotukset ryhmän Whatsup ryhmässä!

Lisätietoa saa valmentajalta: Aku Lehtonen

 

Toiminta on tarkoitettu Someron Esan Jäsenille. Kausimaksu 180 € + talkoovelvoite.

Valmennus tapahtuu urheiluseuran vapaaehtoisten voimin, joten toivomme myös vanhemmilta kannustusta ja osallistumista. Yksittäisten harjoitusten peruuntuminen on mahdollista, resurssien puuttuessa. Osallistumismaksuilla tuetaan lasten urheilutoimintaa sekä koulutetaan ohjaajia ja valmentajia Uimaliiton koulutuksilla toiminnan ylläpitämiseksi.