Harraste- ja kilpauinti

Harraste- ja kilpauinti (ent. Viikkoryhmä)

Uinti on erinomainen harrastus, joka sopii hyvin yhteen myös muiden lajien kanssa. Someron Esa tarjoaa kaikille uinnista kiinnostuneille ja jo tietyn taitotason omaaville lapsille sekä nuorille ohjattua uintiharjoittelua. Uinti on yleishyödyllinen taitolaji. Mitä enemmän vietät aikaa vedessä, sitä paremmaksi uimariksi voit tulla.

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on hyvä mahdollisuus jatkaa uintiharrastusta uinnin ilon vuoksi. Ryhmässä pidetään hauskaa ja opitaan lisää eri uintimuodoista. Harjoittelun perustana on aina vesi- ja lajitaitavuus. Tavoitteena on oppia kaikkien neljän uintimuodon tekniikat sääntöjen edellyttämällä tavalla. Ryhmän uimareita kannustetaan osallistumaan omiin kilpailuihin.

Kilpauintiryhmä

Kilpauintiryhmä on kilpailemiseen tähtäävää tavoitteellista uintiharjoittelua. Harjoittelu suunnitellaan yksilöidysti ja se toteutetaan uimarin omien tavoitteiden mukaan. Vaikka harjoittelu tavoitteellisia, ilo ja hauskuus pidetään aina läsnä. Harjoitusmääriä lisätään asteittan ja kilpailuissa käydään kausisuunnitelman mukaisesti. Kilpauimareiden tavoitteet ovat yleensä Rolloissa, Aluekisoissa sekä IKM-kilpailuissa.

 

Jokaisella viikkoryhmäläisellä tulee olla uimaliiton Blue Cart-lisenssi. Lisenssi sisältää vakuutuksen harjoitusten sekä kisojen ajaksi.

https://www.uimaliitto.fi/info/blue-card-lisenssi/

 

Harjoitusajat syksyllä 9.8.2023 alkaen

 

Keskiviikko: klo 17:45-18:00 alkujumppa 18:00-19:30 uinti (Aku)

Lauantai: klo 10:00-10:30 Tatami/kuiva  ja 10-10:45 Uinti (Aku/Oliver)

Sunnuntai: 16:00-17:30 Uinti ja 17:40-18:10 Tatami/ kuiva

Kevään 2023 sekä syksyn 2023 aikana harjoitusmäärät lisääntyvät asteittain. 

Lisätietoa saa valmentajalta: Aku Lehtonen