LifeSaversClub

Haluatko oppia pelastamaan itsesi ja kaverisi?

Junior Lifesaver –toiminta on tarkoitettu 8-15-vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Siellä harjoitellaan pelastautumista ja toisen pelastamista ihan oikeasti, oikeilla välineillä ja oikeilla tekniikoilla. Toiminnan johtoajatuksena on: Kaikki ovat hyviä jossakin!

Lisätietoja SUH

Opettelemme hengenpelastusta niin vedessä kuin maallakin

Uutta ja jännitävää siis paljon tiedossa!

Pääsyvaatimuksena Esa Lifesavers kerhoomme on:

  • delfiinimerkki suoritettuna
  • 7v ikä

TAI

  • yhtämittainen uimataito 100m
  • osaa vapaauinnin ja rintauinnin potkut ja käsivedot
  • osaa hypätä korokkeelta jalat edellä, osaa pää edellä hypyn
  • pystyy sukeltamaan ison altaan syvässä päässä esineen pohjasta
  • osaa tehdä kuperkeikan vedessä
  • ikä vähintään 9 vuotta

Ajanjakso: Seuraavat ryhmät sunnuntaisin 4.2.2024 alkaen. Ei 18.2 eikä 31.3. Viimeinen kerta 5.5.2024

Hinta: 130 €/kausi (12 kertaa)

Ilmoittautuminen alkaa 10.1.2024

Toivotamme kaikki uudet harrastajat tervetulleiksi pulahtamaan hengenpelastuksen maailmaan!
Esa Lifesavers kokoontuu sunnuntaisin allasalueella klo 18.15 - 19.15. Kausi käsittää 12 kokoontumiskertaa.

Toimintaa järjestetään pääsäntöisesti vedessä, mutta ajoittain myös muuna toimintana. Lifesaver-toimintaa järjestetään eri tasoissa ja seuraavalle tasolle pääsee vasta kun ensimmäinen taso on suoritettu. Yhden tason suorittaminen kestää noin 1 - 1,5 vuotta. 

Pääosin tapaamiset ovat uimahalli Loiskeessa ja tuo aloitusaika tarkoittaa sitä, että sillä kellon lyömällä ollaan valmiina allasalueella, jossa ohjaajat ovat teitä vastassa. Huomioikaa normaalit uimahalliin säännöt suihkussa ja pukuhuoneissa toimiessa. Lapsen tulee itse huolehtia tavaroistaan ja siitä että on oikeaan aikaan allasalueella. Ilman ohjaajien lupaa ei altaaseen saa mennä. Ennen allasalueelle menoa lapsen tulee käydä suihkussa ja kiinnittää pitkät hiukset. 

Uimahallin portista pääsee rannekkeella noin puoli tuntia ennen kokoontumisen alkua (aikaisempi kulkeminen veloittaa omia uinteja) ja se toimii myös pukukaapin avaimena. Rannekkeeseen ladataan syksyn kokoontumiskerrat Loiskeen kassalla ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa. Rannekkeen voi ostaa Loiskeen kassalta ja siihen voi hankkia muitakin Loiskeen tuotteita. Rannekkeen lataus Loiskeen kassalla kahvion aukioloaikoina.  

Pääsääntöisesti lapsi tarvitsee mukaansa uimapuvun, pyyhkeen, pefletin ja uimalasit, huolellisesti nimikoituna. Jokaisen osallistujan tulee hankkia itselleen räpylät, maski ja snorkkeli jotka ovat oleellinen osa kerhon toimintaa. Näistä voi tarkemmin kysyä ohjaajilta. 
Huomioikaa myös että kokoontumisia järjestetään myös pelkästään ns. kuivan maan harjoitteluina tai tutustumiskäynteinä eri kohteisiin. Näistä informoimme aina ennen kokoontumista edellisellä kerralla. 

Lisätietoja:

Piritta Kämi p. 0504914661​