Talvikauden ulkotreeniryhmät

11.9.2021

Intervallijuoksu ja lihaskuntoharjoitukset

Talvikauden ulkotreeniryhmät järjestetään seuraavasti:

·       Lihaskunto maanantaisin klo.19.30- n.20.30 alkaen 4.10. ja päättyen 20.12. (10 kertaa). Itsenäisyyspäivänä ei ole harjoitusta. Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti kehonpainoharjoitteluna.

·       Intervallijuoksu torstaisin klo.19.30- n.20.30 alkaen 7.10. ja päättyen 16.12.(10 kertaa). Harjoituksissa on vaihteleva jaksotus. Teemoina mm: vauhtikestävyys, maksimikestävyys sekä kestovoima sekä nopeusvoima.

Viikolla 42 pidetään harjoituksista syyslomaa.

Molemmat harjoitukset järjestetään vaihtelevissa ulkoharjoituspaikoissa Someron keskustan lähettyvillä. Harjoituksen intensiteetin voi itse määrittää, ja näin ollen ne sopivat lähes kaiken kuntoisille. Sääolosuhteiden ollessa erittäin haastavat käytetään tilana tarvittaessa Esakallion tanssilavaa. Ryhmille perustetaan Whatsapp-ryhmät, joissa tiedotetaan ryhmien tapaamispaikat ja annetaan suositukset kerroilla tarvittavasta varustuksesta. Ryhmien järjestäjänä toimii Someron Esan suunnistusjaosto ja itse käytännön toteutuksesta vastaa Somerkunto/Juha Päivärinta.

 

Hinnasto
 

Osallistuja on Someron Esan jäsen

Ei jäsen
Intervallijuoksu50 €60 €
Lihaskuntoharjoitus50 €60 €
Intervallijuoksu ja Lihaskuntoharjoitus 80 €120 €

 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna. Osallistumismaksu voidaan suorittaa myös ensimmäisellä käyntikerralla Smartum- liikuntaseteleillä, Kulttuuriseteleillä tai Sporttipassi/epassi. Käteisellä rahalla tai laskulla ei voi maksaa. Ilmoittautuminen 30.9. mennessä tästä linkistä.

Jokainen osallistuja osallistuu treeneihin omalla vastuullaan. Treeniryhmät jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa. Näistä ryhmistä tulee infoa lähempänä vuoden vaihdetta ja niihin tulee oma ilmoittautuminen.

Lisätiedot: Varsinainen treenaus: Somerkunto/Juha Päivärinta: juha.paivarinta@somerkunto.fi, 040-7517569. Ilmoittautuminen ja laskutus: Sampo Virtanen 040-7651008.