SYYSKAUDEN TREENIRYHMÄT

27.8.2023

Intervallijuoksu ja lihaskuntoharjoitukset. edit 23.9. Lihaskuntoryhmä on täynnä.

Syyskauden treeniryhmät järjestetään seuraavasti:

·       Lihaskunto maanantaisin klo.19.00- 20.00 alkaen 2.10. ja päättyen 18.12. (11 kertaa). Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti kehonpainoharjoitteluna.

·       Intervallijuoksu torstaisin klo.19.00- n.20.00 alkaen 5.10. ja päättyen 21.12.(11 kertaa). Harjoituksissa on vaihteleva jaksotus. Teemoina mm: vauhtikestävyys, maksimikestävyys sekä kestovoima sekä nopeusvoima.

Viikolla 42 on harjoituksista syyslomaa.

Intervallijuoksu harjoitukset järjestetään vaihtelevissa ulkoharjoituspaikoissa Someron keskustan lähettyvillä. Lihaskuntoharjoitukset suoritetaan sisäliikuntatilassa Kiiruunkoulun liikuntasalissa osoitteessa Kiiruuntie 4.

Harjoituksien intensiteetin voi itse määrittää, ja näin ollen ne sopivat lähes kaiken kuntoisille. Ryhmille perustetaan Whatsapp-ryhmät, joissa tiedotetaan ryhmien tapaamispaikat ja annetaan suositukset kerroilla tarvittavasta varustuksesta. Force majoure tilanteissa harjoituksia voidaan siirtää eri ajankohtaan. Mahdollisista siirroista sovitaan erikseen. Ryhmien järjestäjänä toimii Someron Esan suunnistusjaosto ja itse käytännön toteutuksesta vastaa Somerkunto/Juha Päivärinta.

 

Hinnasto

 

Osallistuja on Someron Esan jäsen

Ei jäsen

13-20 -vuotiaat sekä opiskelija- että varusmieskortilla

Intervallijuoksu

55 €

65 €

25 €

Lihaskuntoharjoitus

55 €

65 €

25€

Intervallijuoksu ja Lihaskuntoharjoitus 

90 €

120€

45 €

 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna. Osallistumismaksu voidaan suorittaa myös ensimmäisellä käyntikerralla Smartum- liikuntaseteleillä, Kulttuuriseteleillä tai Sporttipassi/epassi. Käteisellä rahalla tai laskulla ei voi maksaa. Ilmoittautuminen 29.9. mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ. Lihaskuntoryhmään suurin mahdollinen osallistujamäärä on rajoitettu. Mukaan otetaan lmoittautumisjärjestyksessä. Kesken harjoituskauden harjoituksiin voi ilmoittautua vain koko loppukaudeksi puhelimitse hintaan 10 € X jäljelläolevat käyntikerrat tai yllä olevalla kokonaishinnalla.

Jokainen osallistuja osallistuu treeneihin omalla vastuullaan. 

Lisätiedot: Varsinainen treenaus: Somerkunto/Juha Päivärinta: juha.paivarinta@somerkunto.fi, 040-7517569. Ilmoittautuminen ja laskutus: Sampo Virtanen 040-7651008.