SYYSKAUDEN TREENIRYHMÄT

10.9.2022

Intervallijuoksu ja lihaskuntoharjoitukset

Edit 18.9.2022: Lihaskuntoharjoituksiin tuli ilmoittautuneita niin runsaasti, että ilmoittautuminen on päättynyt tällä erää. Jos olisit halunnut osallistua, niin kerro halukkuudestasi Sampo Virtaselle, niin katsotaan voidaanko esim. ryhmiä vielä lisätä.

Syyskauden ulkotreeniryhmät järjestetään seuraavasti:

·       Lihaskunto maanantaisin klo.19.00- n.20.00 alkaen 3.10. ja päättyen 19.12. (11 kertaa). Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti kehonpainoharjoitteluna.

·       Intervallijuoksu torstaisin klo.19.00- n.20.00 alkaen 6.10. ja päättyen 22.12.(11 kertaa). Harjoituksissa on vaihteleva jaksotus. Teemoina mm: vauhtikestävyys, maksimikestävyys sekä kestovoima sekä nopeusvoima.

Viikolla 42 on harjoituksista syyslomaa.

Intervallijuoksu harjoitukset järjestetään vaihtelevissa ulkoharjoituspaikoissa Someron keskustan lähettyvillä. Lihaskuntoharjoitukset suoritetaan sisäliikuntatilassa osoitteessa Pappilantie 15 (A-katsastusaseman takana oleva linja-auto halli). Tila on lämmin tila, jossa on suositeltavaa käyttää sisäliikunta pukeutumista. Varsinaisia pukeutumistiloja paikalle ei ole. Hyvällä säällä erikseen sovittaessa voidaan harjoitukset järjestää myös ulkona.

Harjoituksien intensiteetin voi itse määrittää, ja näin ollen ne sopivat lähes kaiken kuntoisille. Ryhmille perustetaan Whatsapp-ryhmät, joissa tiedotetaan ryhmien tapaamispaikat ja annetaan suositukset kerroilla tarvittavasta varustuksesta. Force majoure tilanteissa harjoituksia voidaan siirtää eri ajankohtaan. Mahdollisista siirroista sovitaan erikseen. Ryhmien järjestäjänä toimii Someron Esan suunnistusjaosto ja itse käytännön toteutuksesta vastaa Somerkunto/Juha Päivärinta.

 

Hinnasto

 

Osallistuja on Someron Esan jäsen

Ei jäsen

13-20 -vuotiaat sekä opiskelija- että varusmieskortilla

Intervallijuoksu

55 €

65 €

25 €

Lihaskuntoharjoitus

55 €

65 €

25€

Intervallijuoksu ja Lihaskuntoharjoitus 

90 €

120€

45 €

 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna. Osallistumismaksu voidaan suorittaa myös ensimmäisellä käyntikerralla Smartum- liikuntaseteleillä, Kulttuuriseteleillä tai Sporttipassi/epassi. Käteisellä rahalla tai laskulla ei voi maksaa. Ilmoittautuminen 1.10. mennessä Tästä linkistä. Lihaskuntoryhmään suurin mahdollinen osallistujamäärä on 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kesken harjoituskauden harjoituksiin voi ilmoittautua vain koko loppukaudeksi puhelimitse hintaan 10 € X jäljelläolevat käyntikerrat tai yllä olevalla kokonaishinnalla.

Jokainen osallistuja osallistuu treeneihin omalla vastuullaan. 

Lisätiedot: Varsinainen treenaus: Somerkunto/Juha Päivärinta: juha.paivarinta@somerkunto.fi, 040-7517569. Ilmoittautuminen ja laskutus: Sampo Virtanen 040-7651008.