IRMAn kilpailuilmoittautumiset

17.1.2023

Tärkeää infoa kilpailuissa käyville lisenssisuunnistajille!

IRMAn kilpailukalenterin ominaisuuksien takia, IRMAssa joudutaan avaamaan jokainen kilpailu erikseen avoimeksi seuran jäsenille, jotta jäsenet pääsevät ilmoittautumaan kilpailuihin. Seuran omaa kilpailukalenteria pyritään pitäämään ajan tasalla noin kerran viikossa järjestelmäoikeudet omaavan henkilön (mm. Mikko) toimesta.

Mikäli olet siis menossa johonkin kilpailuun, tarkista hyvissä ajoin (ei viimeisen kilpailuihin ilmoittautumispäivän iltana) kirjautumalla IRMAan ja kokeilemalla, pääsetkö ilmoittautumaan haluamaasi kilpailuun. Tässä vaiheessa sinun ei ole pakko vielä ilmoittautua kilpailuun, mikäli haluat pimittää osallistumisesi viimeiseen iltaan asti. Pelkkä IRMAn kilpailukalenterin katsominen ei riitä varmistukseksi siitä, että kilpailu on avoinna ilmoittumiselle, vaan se pitää tehdä kirjautumalla sisään IRMAan ja kokeilemalla onnistuuko ilmoittautuminen.

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu, niin laita Mikolle viesti (mieluiten WhatsApp/tekstiviesti), niin Mikko käy avaamassa kilpailun ilmoittautumisen IRMAssa. Mikko ei aina ole sellaisessa paikassa, että pystyy hoitamaan seura-asioita, mutta hän pyrkii hoitamaan asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ilmoituksen saatuaan. (Mikon numero: 0442641309)