SM Retki RogainingVALVOJAN SANA

 

RETKI ROGAINING 2016 - VETTER STATEMENT

KILPAILUSKESKUS
CC sijaitsee entisessä Liesjärven Metsäkoulussa ja tarjoaa erinomaisia ​​palveluja ja tilaa kilpailijoille ennen kilpailua, sen aikana ja sen jälkeen.

TERRAIN-
maastossa on hyvin erilaisia ​​alueita, suuria nopeuksia, helposti ylitettävää mäntymetsää, joka on peitetty lämpimällä ja hitaalla, tiheällä, raikkaalla kosteikkolla. Jonkin verran tämä ero on mahdollista havaita kartalla. Jotkut erittäin mukavat harjanteet ja monet kauniit järvet tarjoavat hyvät näkymät alueelle. Suurin osa alueesta on yhteinen suomalainen teollisuusmetsä.

Kartassa näkyy vain muutamia hakkuita osoittavia alueita, mutta valitettavasti on myös monia uusia ja muutamia vuosia vanhoja metsäleikkauksia, jotka kulkevat hitaasti.

Kilpailualue on päällystetty usein tien varrella ja polkuja, jotka ovat yleensä hyvissä olosuhteissa - myös polkupyörille - ja nopeuttaa kilpailua. Valtatietä nro 2, joka ylittää alueen, eristävät osittain aidat, joita ei voida ylittää.

Monilla pienemmillä ja suuremmilla järvillä on suuri merkitys kurssien valinnassa.

Alueella on varsin paljon kesämökkejä (etenkin järvien).

MAP-
kartta tulostetaan vedenpitävään TYVEK-materiaaliin, ja siinä on magneettiset etelä-pohjoiset linjat kartan yli. Itse kartta ei ole juuri NS-suunnassa, joten sinun on huomattava, että linjat osoittavat magneettista pohjoista.

Kilpailukartta on syntynyt Suomen Peruskartta-ohjelmasta, joka on muunnettu OCAD-muotoon. Joitakin puroja / ojaa koskevia merkintöjä ei muutettu 100% ja ne on korjattu käsin kartalla. Muutoksia on, että vielä joitakin pieniä puroja puuttuu / epäselvä, mutta mikään niistä ei vaikuta navigointiin.

Myös tämän jäljen käännöksessä menetettiin jäljen laadun eroja, joten kaikki polut on merkitty karttaan samalla symbolilla, mutta jotkut niistä ovat paljon parempana. Myös luonnollisesti tässä mittakaavassa kartalla on paljon pieniä polkuja tai jälkiä traktoreista, joita ei näy kartalla. Joka tapauksessa sääntö on, että kartassa näkyvä on olemassa myös todellisuudessa.

”Ilvesreitti” - hyvin merkitty vaellusreitti, joka ylittää maaston, on merkitty kartalla omalla symbolillaan. Reitillä on muutamia huoltuneita lepoalueita, jotka on merkitty kartalla tekstillä ”Laavu”.

Maastossa ylittävässä valtatilassa on korkeat aidat, jotka on merkitty kartalle - myös omalla symbolillaan. Näillä alueilla tien ylittämistä ei suositella.

TRACK and CONTROLS
Säätimet on asetettu selkeisiin kohtiin, jotka voidaan sijoittaa selkeästi kartalla ja kompassilla. Pisteet ovat käyneet ja varmistaneet, että karttapiste valvontapisteen alueella on tarkka. Myös ohjauspisteet valitaan siten, että joka tapauksessa symboli näkyy myös kartassa, joten ei ole olemassa yhtään CP: ta, jotka tulisi sijaita vain ohjauskuvauksen avulla.

Joissakin tapauksissa näkyvyys on rajallinen ja ohjauksen kuvauksessa olevat tiedot selventävät tarkkaa sijaintia. Esimerkiksi jotkin säätimet ovat päällä CLIFF: in yläpuolella tai ohjauspiirin sisällä voi olla useita samankaltaisia ​​paikkoja (kuten pieniä kukkuloita), jolloin suhteellinen sijainti selvennetään ohjauksen kuvauksessa (kuten pohjois-mäki jne.) Ohjauskuvaukset ovat annetaan IOF-symboleina, jotta vältetään käännösten virheet.

Rata tarjoaa monia vaihtoehtoja reitin ratkaisemiseksi ja erityisesti järvet antavat joitakin ylimääräisiä haasteita. Yksikään järveä ei kuitenkaan ole tarkoitus kiertää tai uida. Jos ajattelet jopa, että teit suuren virheen.

Osa alueen vedestä näyttää olevan tarpeeksi hyvä juomista varten, mutta testiä ei ole tehty. Joten jos haluat käyttää tätä vettä, se on omalla vastuullasi ja päätöksellesi. Järjestäjän vesihuolto näyttää olevan riittävä.

On mukava juosta;

Issakainen alias

Juhani Isaksson

 

 


 


Kisakutsu-kutsu

Ilmoittautuminen Rekisteröinti

Tiedote 1

Tiedote 2

Tulokset / Tulokset

Kartta / kartta

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.